La Clau Gourmet

Fleca

La Clau Gourmet és una fleca local amb degustació situada en una de les àrees més concorregudes de la ciutat que ofereix productes de qualitat a bons preus. No obstant això, volia guanyar visibilitat al veïnat i comunicar-se amb els seus clients, amb l’objectiu de diferenciar-se de la resta de la competència.  Per fer-ho, va contractar myBloo. Es va organitzar una sessió fotogràfica de la fleca i dels seus productes per crear una pàgina web, una aplicació mòbil, millorar els perfils de les xarxes socials i s’hi va instal·lar una pantalla digital de 40” per ajudar a atraure els vianants del carrer i fer que hi entressin més clients i guanyar visibilitat dels seus productes i ofertes entre el veïnat i els clients.

«Tot el procés ha estat molt ràpid i còmode. Em van sorprendre les fotografies tan professionals del meu negoci»
Fes una consulta

Casa Aliaga

Restaurant

Obert des de fa més de 20 anys, Casa Aliaga és un restaurant emblemàtic que ha optat per la innovació i l’enfocament omnicanal. Volia millorar l’experiència del consumidor tant a la seva pròpia botiga com en el món online. Per aconseguir aquest objectiu, myBloo va crear per a Casa Aliaga una pàgina web, els perfils de les xarxes socials, una aplicació mòbil, contingut multimèdia i hi va instal·lar una pantalla de 70”. Aquesta transformació digital va millorar la comunicació amb els clients habituals, que ara ja poden consultar el menú diari a l’aplicació, a més de poder actualizar tots els seus canals de comunicació de forma automàtica amb un únic correu electrònic.

«Ara, la pantalla digital atrau totes les mirades gràcies a la seva mida i al contingut, que canvia constantment»
Fes una consulta

La Moreneta

Polleria

Aviram La Moreneta és una polleria ecològica situada al mercat de Sant Gervasi de Barcelona que ha decidit apostar per la innovació amb el pla Essential de myBloo. El seu objectiu és oferir una imatge més atractiva, millorar la comunicació amb els seus clients i augmentar les vendes. “Cal estar connectats”, explica Josep Ribas, propietari de La Moreneta.

"Hem observat una millora en la fidelització dels seus clients i hem arribat a nous consumidors a través de diversos canals de comunicació"
Fes una consulta