Preguntes més freqüents

Nom d’usuari o contrasenya incorrectes?

Si has revisat i has tornat a escriure la contrasenya i continua fallant, vés a la teva bústia de correu electrònic i revisa el correu electrònic de benvinguda de l’equip de myBloo. Hi hauràs de trobar el nom d’usuari i la contrasenya.

He pujat contingut però no s’ha actualitzat a la meva pàgina

Comprova la teva connexió a Internet i torna a pujar la fotografia. Si continua fallant, pot ser que sigui un fitxer massa pesant per a la plataforma myBloo, o bé que sigui un fitxer que no es pugui acceptar. Recorda que els formats compatibles són: “.mov” i “.mp4” per a vídeos i “.jpg”, “.png” i “.gif” per a imatges. Els formats “.pdf”, “.psd” i “.ai” són incompatibles.

El text que he escrit no es mostra a la pantalla de myBloo

A myBloo Wizards trobaràs diferents plantilles on podràs triar la manera com es veurà el contingut que se t’ha proporcionat. En la majoria de plantilles hi ha un disseny predeterminat per a text, imatge i títol. En d’altres, en canvi, el text no es mostra perquè el disseny no està configurat per fer-ho.

No puc publicar a les xarxes socials des de myBloo Wizards

Per publicar a les xarxes socials, primer has de configurar, a l’apartat Configuració de plataformes > Configuració de xarxes socials > Connectar Facebook i Twitter.

La fotografia que he pujat no es publica a les xarxes socials

Per pujar el contingut visual a les xarxes socials has de seleccionar el botó de Facebook o Twitter en el moment en què hagis de triar la plataforma.

Per a Facebook: Crea continguts nous > Desa i continua > Pestanya de Facebook > Selecciona fitxer amb el botó.

Per a Twitter: Crea continguts nous > Desa i continua > Pestanya de Twitter > Selecció “Agregar un enllaç al fitxer pujat”.

Quina adreça de correu electrònic he de posar a la configuració de publicacions per correu electrònic?

Has de se tu qui triï la persona encarregada de les publicacions. Pensa la persona que t’agradaria que revisés el contingut que es publicarà al teu establiment.

Els meus clients em diuen que no reben notificacions amb l’aplicació del meu establiment

Amb tenir descarregada l’aplicació del teu negoci no n’hi ha prou, a més a més han de tenir activat el Bluetooth. Comprova si està activat, i si les notificacions continuen sense aparèixer, pot ser problema d’un funcionament incorrecte del beacon que tens al teu establiment. Si és així, posa’t en contacte amb l’equip d’atenció al client de myBloo.

Quina diferència hi ha entre notificacions per correu electrònic i per beacon?

Pots enviar notificacions de productes per correu electrònic perquè els arribi als clients que s’hagin descarregat la teva aplicació mòbil, que és una acció que faràs directament, independentment del lloc on siguin. Les notificacions per beacon només seran les que s’activaran quan passin a prop del teu establiment, que és on tindràs el beacon.

Ens agradaria escoltar la teva opinió

900 101 953

info@mybloo.com