Solucions innovadores per
fer créixer el teu negoci

Descobreix la nostra gamma de productes i serveis: son fàcils, senzills i assequibles.
Selecciona la solució que més s'ajusta a les teves necessitats.

Pantalles digitals

Destaca entre la multitud i mostra els teus productes i serveis als teus clients així com als vianants que passin pel davant. La nostra àmplia gamma de pantalles digitals s’adapta a qualsevol tipus de negoci. A més a més, el nostre sistema de gestió de continguts permet actualitzar les pantalles i interactuar amb els teus clients de forma ràpida i senzilla.

 

Fes una consulta

Aplicació mòbil

Incrementa la visibilitat dels teus productes i serveis, i comunica les últimes notícies a través de les notificacions enviades directament al telèfon mòbil dels teus clients. Una aplicació mòbil professional dissenyada per myBloo t’ajudarà a fer créixer la teva presència online. A més a més, totes les nostres aplicacions són compatibles amb Apple i Android, així que només cal que triïs una de les nostres plantilles i endavant!

 

 

Fes una consulta

Pàgina web

Tothom podrà trobar-te online, gràcies a la pàgina web optimitzada per a SEO.  Tria entre la nostra selecció de plantilles, totalment adaptades als dispositius mòbils. Digue’ns quins son els continguts que vols incloure i et crearem la pàgina web perquè hi mostris la teva empresa, els teus productes o els teus serveis. També t’ensenyem a fer servir el nostre senzill sistema de gestió de contingut, perquè puguis mantenir la teva pàgina web actualitzada amb un correu electrònic.
Fes una consulta

Codi QR

Posem a la teva disposició el teu propi codi QR, el pots incloure en totes les teves comunicacions per ajudar els teus clients a trobar i descarregar-se la teva aplicació.

Fes una consulta

Beacons

Els beacons són uns petits dispositius que ens permeten comunicar-nos amb els nostres clients quan es troben pròxims a la nostra botiga. Tots el nostres plans inclouen beacons. Fan servir tecnologia Bluetooth perquè puguis enviar ofertes i alertes als clients que disposin de la teva aplicació mòbil. Un client satisfet és un client que torna, i per això val la pena fer que la seva experiència de compra sigui encara més agradable.

Fes una consulta

Analítiques de vídeo

Les nostres pantalles digitals incorporen càmeres, cosa que permet recopil·lar dades molt valuoses sobre la teva audiència.Com que disposaràs d’informació sobre el gènere, l’edat i el temps de permanència, podràs saber qui ha vist el teu contingut i què és el què ha generat més interès. Això et permet conèixer què funciona i què no, i així podràs actualitzar les teves comunicacions en consonància. Per fer-te la vida més fàcil, elaborem informes de dades de manera regular i te’ls fem arribar directament al teu correu electrònic.

Fes una consulta

Si vols saber com digitalitzar el teu negoci, nosaltres t’ajudem!

Només cal que ens truquis avui mateix al 900 101 953